Meeuwen verjagen

Meeuwenprobleem

Meeuwen zorgen vaak voor overlast in grote steden door hun gekrijs. Daarnaast zorgen meeuwen voor overlast bij stort- en overslagplaatsen en compost verwerkingshallen. De meeuwen zijn door de tijd heen aanzienlijk gedomesticeerd en daarmee nauwelijks nog schuw voor de mens en zijn leefomgeving.

Meeuwen verjagen

Meeuwenplagen vormen in de hedendaagse maatschappij een grote belemmering voor de wonende en werkende mens. Bij V&T Faunabeheer kunnen we het meeuwenprobleem oplossen door de meeuwen te verjagen. V&T Faunabeheer is voorzien van VCA certificering en alle mogelijke middelen die toegepast kunnen worden.

Technieken en Middelen

Bij V&T Faunabeheer verjagen we meeuwen met verschillende middelen en technieken. Dit doen we onder andere met broedpreventie en het inzetten van roofvogels of jachthonden.

Werkwijze konijnen verjagen

De juiste middelen verschillen per situatie. Daarom stellen we altijd een bestrijdingsplan op. Aan de hand van een locatieprofiel, de aard van de overlast en de verschillende omgevings- en bedrijfsfactoren worden de juiste technieken en middelen bepaald.

Maak een afspraak

V&T werkt met

Als faunabeheerder heeft V&T al vele grote en minder grote projecten uitgevoerd voor uiteenlopende opdrachtgevers. V&T werkt daarnaast nauw samen met instanties zoals het ministerie van EL&I.