Konijnen verjagen

Konijnenprobleem

Konijnen kunnen voor overlast zorgen in woonwijken, parken of campings. Door te graven zorgen ze voor verzakkingen. Door te knagen kunnen belangrijke kabels en leidingen aangetast worden. Ook konijnen planten zich snel voort.

Konijnen verjagen

Bij V&T Faunabeheer kunnen we het konijnenprobleem oplossen door de konijnen te verjagen. V&T Faunabeheer is voorzien van VCA certificering en alle mogelijke middelen die toegepast kunnen worden.

Technieken en Middelen

Bij V&T Faunabeheer verjagen we konijnen met verschillende middelen en technieken. Dit doen we onder andere met fretten en/of roofvogels die de konijnen bejagen.

Werkwijze konijnen verjagen

De juiste middelen verschillen per situatie. Daarom stellen we altijd een bestrijdingsplan op. Aan de hand van een locatieprofiel, de aard van de overlast en de verschillende omgevings- en bedrijfsfactoren worden de juiste technieken en middelen bepaald.

Maak een afspraak

V&T werkt met

Als faunabeheerder heeft V&T al vele grote en minder grote projecten uitgevoerd voor uiteenlopende opdrachtgevers. V&T werkt daarnaast nauw samen met instanties zoals het ministerie van EL&I.